На Житомирщині міліціонери розділили з дітлахами своє професійне свято

На Житомирщині міліціонери розділили з дітлахами своє професійне свято

22.12.14 12:37 0 750
Працівники Романівського райвідділу УМВС напередодні Дня міліції влаштували для місцевих школярів справжнє спортивне свято. Учасники змагань з футзалу отримали подарунки, нагороди та привітання з початком зимових свят.

У спортивному залі райвідділку з самого ранку зібрались юні спортсмени, аби позмагатися між собою у швидкості, витривалості та спритності. Три команди юних футболістів у запеклій боротьбі доводили своє право на перемогу.

Гострі моменти, надзвичайна динамічність та наполегливість панували на спортивному майданчику. Хлопчаки продемонстрували майстерне володіння м'ячем та справжню волю до першості.

Відтак, після оголошення результатів змагань, кожен юний спортсмен отримав від правоохоронців солодощі. А команда переможців - призовий кубок та почесні грамоти. Натомість школярі щиро вітали організаторів змагань з наступаючим Днем міліції.

- Ми завжди пропагуємо серед дітей та молоді здоровий спосіб життя, підтримуємо спортивні заходи, - коментує начальник Романівського РВ УМВС Валентин Підгаєцький. – ж влаштували особливі змагання, кульмінацією яких стало привітання юних спортсменів з Новорічними та Різдвяними святами.

Приємним моментом стало те, що й діти не забули про міліціонерів та привітали їх з професійним святом.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією

Романівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ