Чернівецькі міліціонери знайшли крадіїв портативного комп'ютера

Чернівецькі міліціонери знайшли крадіїв портативного комп'ютера

23.12.14 12:34 0 698
До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 34-річний мешканець Чернівців, котрий повідомив, що невідома особа із квартири викрала ноутбук вартістю 600 євро.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники кримінальної міліції у справах дітей. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Шевченківського райвідділу міліції встановили особи крадіїв.

Ними виявилися двоє мешканців Чернівців, віком 17-ти та 18-ти років. Хлопці раніше мали проблеми із Законом, вони притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як з'ясувалося, неповнолітній хлопчина разом із своїм другом прийшли до потерпілого позичити трохи грошей. Однак побачивши відчинені двері квартири і те, що нікого не має вдома, молодики довго не забарилися. Крадії вхопили новенький портативний комп'ютер та чкурнули подалі з помешкання.

Зловмисники зізналися у скоєному правоохоронцям та розповіли, що крадене майно планували продати, а отримані кошти витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ