На Вінничині рятувальники провели рейд місцями зимової риболовлі

На Вінничині рятувальники провели рейд місцями зимової риболовлі

23.12.14 10:34 0 690
22 грудня рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Козятин ГУ ДСНС України у Вінницькій області провели профілактичний рейд для запобігання нещасним випадкам на водоймах та проведення роз'яснювальної роботи з правил безпечної поведінки на льоду під час зимової риболовлі.

Через різкі перепади температури цьогорічна риболовля може бути не надто безпечна, адже від того, що стовпчик термометра «скаче» то вгору, то вниз, лід стає крихким, а подекуди й зовсім небезпечним. Працівники служби порятунку нагадали рибалкам прості правила безпеки, яких необхідно дотримуватись на водоймах взимку, застерегли щодо переохолодження та розповіли, як потрібно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, а також роздали рекомендаційні листівки.

Рятувальники звертаються до громадян: будьте вкрай обережні під час перебування на кризі. Ні в якому разі не дозволяйте дітям самостійно, без нагляду дорослих, бавитись на кризі водойм. А кожен рибалка повинен мати засоби самостійного порятунку та знати елементарні правила поведінки на льоду. Бережіть своє життя!

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ