На Вінниччині презентовано книгу Ольги Янушкевич: «Величайся,родинонько,у піснях» (+фото)

На Вінниччині презентовано книгу Ольги Янушкевич: «Величайся,родинонько,у піснях» (+фото)

23.12.14 15:19 0 758
22 грудня в обласному центрі народної творчості було презентовано шанувальникам сучасної української пісні новий доробок Ольги Янушкевич – збірку вокальних творів «Величайся, родинонько, у піснях».

До збірки композиторки увійшло 18 як нових, так і раніше створених пісень на родинну тематику.

«Так сталося, що у рік 25-ліття моєї творчої діяльності у світ виходить книга, написана з великої любові до її величності пісні. Пісня, яка у моїй родині звучала завжди. Тому основу книги склали твори, присвячені найріднішим для мене людям – моїм батькам та всій нашій великій родині» – наголосила автор книги Ольга Янушкевич.

Переважна більшість пісень, які написані на вірші Марії Ясакової, Наталії Погребняк, Алли Гавришко-Бабічевої, Олени Вітенко, Василя Кобця, Жанни Дмитренко, Оксани Дунської, Вадима Крищенка, Ніни Шаварської, Леоніда Федорука, Мар'яни Косович, а також на вірші Тараса Шевченка, є переможцями цілої низки міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів.

Ольга Янушкевич – авторка п'яти дитячих музичних казок, мюзиклу. Вона створила 500 пісень, більшість з яких є у репертуарі відомих співаків Вінниччини та України. За останні роки вийшли у світ збірки вокальних творів Ольги Янушкевич: «Веселкова», «Дорога до мами», «Дзеркало душі», 5 аудіоальбомів авторських пісень для дітей.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Асоціацію фермерів і ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ