На Вінничині для шести сімей військовослужбовців,загиблих в АТО,цьогоріч буде придбано житло

На Вінничині для шести сімей військовослужбовців,загиблих в АТО,цьогоріч буде придбано житло

23.12.14 13:37 0 639
Це підтвердив під час апаратної наради у голови ОДА перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

Для придбання житла сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, з резервного фонду державного бюджету виділено 1 млн 455,53 тис. гривень.

Оскільки цієї суми виявилось замало для придбання 6 квартир, дофінансування у сумі 800 тисяч гривень було здійснено з обласного бюджету через обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву.

Як вже повідомлялось раніше, закупівля житла здійснюється облдержадміністрацією на підставі списків членів сімей загиблих військовослужбовців, які мають право на одержання житла, надісланих Міністерством внутрішніх справ та Адміністрацією Державної прикордонної служби України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.08.14 р. №729-р "Про виділення коштів для закупівлі житла" (п'ять сімей).

Крім того, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.14 р. № 476 "Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та їх сімей" для забезпечення житлом сім'ї загиблого військовослужбовця в м. Вінниця з резервного фонду державного бюджету виділено 214,50 тис. гривень.

Таким чином, для родин загиблих військовослужбовців Вінниччини буде закуплено п'ять квартир в м.Вінниця по вул. Келецькій (мікрорайон Вишенька) та одна – в м. Могилів-Подільський.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ