На Хмельниччині кожен може стати Дідом Морозом і здійснити чиєсь бажання

На Хмельниччині кожен може стати Дідом Морозом і здійснити чиєсь бажання

23.12.14 10:45 0 816
Напередодні Дня Святого Миколая кожен малюк хоче отримати хоч невеличкий, але такий очікуваний подаруночок. Деякі дітки більше всіх потребують такої уваги – це діти із бідних та малозабезпечених сімей, сироти, а також дітки з обмеженими функціональними можливостями.

Протягом останніх двох років на території Хмельницької області проходить благодійна акція «Ялинка бажань».

З 5 по 18 грудня 2014 року з ініціативи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, компанії "Fozzy Group" та волонтерів Хмельницького національного університету під гаслом «Кожен здатен на диво!» у приміщенні одного з торгівельних центрів міста відбулася благодійна акція «Ялинка бажань».

Усі небайдужі мешканці міста завітавши до торгівельного центру мали змогу виконати різдвяні та новорічні бажання дитини, чиї батьки або особи, які їх замінюють, не можуть цього зробити у зв'язку із важкими обставинами, що склалися в їх житті. Адже кожна дитина радіє будь-якому сюрпризу на свято. Виконавши його хмельничани не просто подарували подарунок, вони подарували посмішки, радість та тепло кожній такій дитині.

Діти з Дережнянського та Хмельницького району, м. Хмельницького, а також із Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» та Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги писали листи адресовані Святому Миколаю та Діду Морозу з проханням виконати їхнє новорічне бажання. Усі ці листи були прикріплені до новорічної ялинки, яка знаходилася при вході до супермаркету. Кожного дня впродовж акції з 11:00 до 20:00 години біля «ялинки бажань» знаходилися волонтери, які запрошували усіх небайдужих громадян здійснити маленьку новорічну мрію дитини та прослідкувати, щоб кожен подаруночок потрапив у руки дитини, яка написала листа.

По закінченню акції кожен подарунок був вкладений у окремий мішечок та переданий кожній дитині особисто волонтерами центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 19 грудня 2014 року.

Так, в рамках благодійної акції «Ялинка бажань» було придбано понад 230 подарунків, на суму близько 20 тисяч гривень. Це і одяг, канцелярські товари, книги, пазли, конструктори, солодощі та іграшки.

Ця акція об'єднала довкола різніх людей. Одні реалізовують бажання дітей, купуючи для них подарунки, а інші особисто відвідують таких діток. Приємним є той факт, що, незважаючи на важку ситуацію в країні, люди не залишаються байдужими та з радістю відгукуються. Найзворушливішими є моменти, коли батьки з сином чи донькою ідуть разом вибирати подарунок у рамках акції. Під час цього процесу вони пояснюють своїй дитині про важливість допомагати іншим. Охоче відгукуються і молоді хлопці та дівчата, які приєднуються до благодійності.

Подарувати радість маленькій дитині – так просто! Кожен здатен на диво!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові пройшов ...
Наступна новина: Билеты на концерт группы ...

КОМЕНТАРІ