На Хмельниччині працівники ДСНС ознайомили школярів із професією рятувальника

На Хмельниччині працівники ДСНС ознайомили школярів із професією рятувальника

23.12.14 16:27 0 705
22 грудня працівники Теофіпольського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Рятувальники запросили учнів Теофіпольського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія» до місцевого пожежно-рятувального підрозділу, щоб ознайомити із своєю професією.

На території підрозділу для дітлахів було здійснено розгортання від пожежного автомобіля. Учні ознайомились із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що використовується під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру. Під час проведення заходу діти приміряли захисний одяг рятувальників, оглянули пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання. Крім того, рятувальники дозволили школярам самостійно подати воду з пожежного рукава.

Також працівники ДСНС нагадали учням правила безпеки життєдіяльності та пояснили, чому так важливо їх дотримуватися. Учасникам акції рятувальники роздали пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Діти із захопленням взяли участь у заході, задавали багато питань працівникам пожежно-рятувального поста, а також фотографувалися на згадку.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ