Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували дві пожежі в приватних квартирах,під час яких врятували двох громадян

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували дві пожежі в приватних квартирах,під час яких врятували двох громадян

23.12.14 11:20 0 704
21 грудня о 6:28 на пункт зв’язку 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький надійшло повідомлення про пожежу в приватній квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Пілотській, що в обласному центрі. До Служби порятунку «101» зателефонували мешканці, коли помітили дим із вікна.

На місце події відразу виїхали рятувальники, які о 6:48 пожежу площею 10 кв. м локалізували, ліквідували о 6:51. Працівники ДСНС через сильне задимлення працювали в засобах захисту органів дихання. Під час гасіння в одній із кімнат помешкання рятувальники виявили 49-річного власника. Чоловіка винесли на свіже повітря та передали медпрацівникам. Завдяки злагодженим діям рятувальників та медиків, вже біля автомобіля «швидкої» потерпілий отямився. Крім того, вогнеборцям вдалося попередити розповсюдження вогню квартирою, де було займання, а також на інші помешкання багатоповерхівки. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Того ж дня о 18 годині до рятувальників Красилівщини надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на четвертому поверсі на вул. Стуса у райцентрі. Зателефонували мешканці багатоповерхового житлового будинку, які відчули запах диму в під’їзді.

Черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини пожежу площею 2 кв. м локалізував о 18:11, ліквідував о 18:13. Вогнем пошкоджено домашнє майно.

Ймовірніше за все, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем 56-річного власника помешкання, який під час пожежі надихався продуктів горіння. Потерпілого передали працівникам «швидкої» для подальшої госпіталізації.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: У Житомирі вдвадцяте ...

КОМЕНТАРІ