На Хмельниччині успіх експерименту залежить від визнання його громадськістю

На Хмельниччині успіх експерименту залежить від визнання його громадськістю

23.12.14 15:01 0 720
До такого висновку прийшли учасники робочої наради з питань проведення експерименту по об'єднанню дорожньо-патрульної служби та патрульної служби міліції в єдиний підрозділ.

До обговорення проблематики долучились заступник Міністра МВС України Сергій Яровий та в.о. стратегічного радника (керівника) Місії ЄС з питань МВС Ханнеке Брауер.

Заслуховували учасників робочої групи з апробації експерименту. В ході наради доповідали представники Департаменту громадської безпеки, ДАІ, Управління зв'язків із громадськістю, представників підрозділів, відповідальних за фінансове та матеріально-технічне забезпечення. В ході дискусії було визначено ряд проблемних питань.

Одним із першочергових завдань стало корегування та вдосконалення освітньої програми для нової уніфікованої служби, визначення бази для проведення навчання та тренувань.

- «Універсальний» міліціонер повинен мати якісну освіту та відповідати потребам сучасності, зазначив заступник Міністра Сергій Яровий.

Керівник Місії ЄС з питань МВС Ханнеке Брауер погодилась та наголосила, що професійні навички, освіченість та комунікативна майстерність – це основні критерії за якими громадяни оцінюють міліціонера.

Не менш важливими питаннями залишаються фінансове та матеріально технічне забезпечення. Вирішується питання про передачу до Хмельницького міськвідділу двох позашляховиків ВАЗ «Hunter», що використовуватимуться під час експерименту.

Основним із пріоритетних питань в роботі учасників експерименту є взаємодія із громадськістю, вивчення суспільної думки щодо необхідності нової служби. Успіх апробації в першу чергу залежить від схвалення його суспільством.

Шановні громадяни! Якщо у Вас є пропозиції чи зауваження по експерименту, Ви можете звертатись на «гарячу лінію» Хмельницького міського відділу міліції — (0382) 70-40-60 або 102) або залиши своє повідомлення у скриньці «Експеримент Хмельницького ДАІ Ваші ідеї і пропозиції» на сайті «Незалежний громадський портал» (http://ngp-ua.info).

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марина Іванюк: "Усі ...
Наступна новина: Асоціацію фермерів і ...

КОМЕНТАРІ