На Хмельниччині напередодні новорічних свят працівники міліції відвідали сім'ї переселенців з АТО

На Хмельниччині напередодні новорічних свят працівники міліції відвідали сім'ї переселенців з АТО

23.12.14 09:10 0 705
Працівники Білогірського райвідділу міліції відвідали усі 7 сімей, які переїхали в район із Донецької і Луганської областей, та подарували діткам солодкі подарунки.

На території Білогірського району проживає сім сімей, які, втікаючи від військових дій, були змушені переїхати з Донецької та Луганської областей. На Хмельниччині вони знайшли прихисток у родичів, а місцева влада зробила все можливе, щоб родини переселенців відчували себе захищеними. Так, усіх діток із зони АТО, а їх на Білогірщині 14, влаштували у школи та дитячі садочки.

З перших днів перебування цих сімей на Хмельниччині дільничні інспектори Білогірського райвідділу міліції регулярно їх відвідують, тож переселенці зі сходу знають, до кого їм звертатися, якщо трапиться якась неприємна ситуація.

А у передноворічний період правоохоронці завантажили службовий автомобіль солодкими подарунками і завітали в кожну домівку, де мешкають діти-біженці. Останні не приховували своєї радості, адже їхні батьки наразі переймаються значно серйознішими проблемами і не завжди мають час і гроші на здійснення дитячих бажань, а зараз малечі так хочеться свята…

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Марафон ...

КОМЕНТАРІ