Правоохоронці встановили,що причиною смерті жителя Хмельницької області є вбивство,а не нещасний випадок

Правоохоронці встановили,що причиною смерті жителя Хмельницької області є вбивство,а не нещасний випадок

23.12.14 08:38 0 686
Близько 5 години ранку до чергової частини Ярмолинецького райвідділу міліції зателефонувала жителька одного із сіл району та повідомила про те, що від невідомої рани раптово помер її 35-річний сусід.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що впродовж тієї ночі 40-річна власниця будинку разом зі своїм співмешканцем та 20-річним сином пиячили. Як часто буває в таких випадках, між захмелілими чоловіками виник конфлікт, і син господині схопив зі столу кухонного ножа та вдарив опонента у груди. Проникаючий удар виявився смертельним.

Після скоєного молодик побіг до сусідки і сказав, щоб та викликала міліцію, бо материн співмешканець помер від якоїсь невідомої рани. Мовляв, десь виходив надвір і, напевно, на щось наштрикнувся…

Та правоохоронці, ретельно оглянувши будинок, виявили заховані ганчірки, просякнуті кров'ю, якими поприбирали місце злочину. Знайшли і знаряддя вбивства.

Під тиском цілої низки доказів підозрюваний зізнався у скоєному. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Молодику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ