Львівських підприємців закликають допомогти організувати святвечір для бездомних

Львівських підприємців закликають допомогти організувати святвечір для бездомних

23.12.14 08:07 0 697
У Львові готують святвечір для бездомних, підопічних Центру обліку та нічного перебування. Працівники центру звертаються до небайдужих підприємців, організацій, львів'ян з проханням допомогти в приготуванні святвечора для безхатченків.

Про це 22 грудня інформує прес-служба ЛМР.

«Щорічно наш центр організовує різдвяну вечерю для бездомних та безпритульних осіб, які користуються послугами відділення нічного перебування центру. Щоночі у відділенні ночує від 30 до 60 осіб, яким надаємо місце для ночівлі, гаряче харчування, санітарно-гігієнічні послуги та одяг. У Різдвяний вечір працівники центру намагаються створити атмосферу родинного затишку для людей, які втратили житло. Отож, будемо вдячні за підтримку, адже навіть маленька допомога є частиною великої справи», – розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб о. Олег Федоренко.

Довідка.

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань, Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги тощо.

З січня 2009 року в Центрі розпочало роботу відділення нічного перебування для бездомних. Приміщення відділу адаптовано під цикл отримання бездомними послуг реєстрації, первинного медичного обліку, санітарно-гігієнічних послуг та послуг ночівлі.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: тел. 233 14 79 або 233 10 49; адреса: вул. Кирилівська, 3а; e-mail: centrobliku@ukr.net.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ