Малюки,які захоплюються чарівними історіями,самі стали казкарями

Малюки,які захоплюються чарівними історіями,самі стали казкарями

23.12.14 10:11 0 700
Найпалкіші маленькі шанувальники казок вирішили спробувати себе у ролі авторів чарівних історій. Минулого року їх історії надрукували у дитячому журналі «Світ дитини». Цьогоріч світ побачила невеличка збірка казок, акторами якої є два хлопчики зі Львова та дівчинка з м. Новий Розділ.

Про це повідомляє кореспондент .

Редактор журналу «Світ дитини» Наталя Скосарева розповіла, що ці казки спочатку були надруковані у дитячому виданні. Минулого року редколегія «Світу дитини» започаткувала проект «Казки від Світика».

Першими виданнями серії були книжки Оксани Думанської – «Попелюшка в домашніх капцях» і «Принцеса Горошинка», а після «казкарки О. Думанської пішли діти-казкарі». Так на світ з’явилась збірка «Казка про нас».

Письменниця Оксана Думанська зазначила, що через події в країні книга вийшла із запізненням у рік – не у 2013 році, а у 2014.

Збірка «Казка про нас» складається із трьох чарівних історій від третьокласників Антона Міхаліцина та Максима Возниці, а також Лідії Гунців, яка у п’ятому класі написала свою першу казку про тварин.

Малесенька книжечка, яка ззовні схожа на зошит, дозволяє поринути у світ дитячих фантазій.

Завдяки маленькому Антону Міхаліцину, який любить домашніх тварин, читачі мають змогу познайомитися із жителями лісів, які прагнуть донести до людей, що вони насправді добрі і нікому не хочуть завдати шкоди. Маленький автор зізнається, що свої твори найперше читає мамі.

Потрапити у світ планет Котів, Птахів і Риб допоможе Лідія Гунців. Дівчинка розповіла, що свою «творчу кар’єру» розпочала у дев’ять років, коли написала перший вірш.

А маленький львів’янин Максим Возниця, який встиг здобути понад двадцять нагород на різноманітних змаганнях, у своїй казці ділиться розмовами парт, коли у класі нікого немає.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі під колеса ...
Наступна новина: На Тернопіллі уряд не ...

КОМЕНТАРІ