Туристичний альянс у Луцьку СТВОРЕНО!

Туристичний альянс у Луцьку СТВОРЕНО!

23.12.14 12:33 0 723
Загальновідомою успішною формулою є функціонування трикутника бізнес-влада-громада. Туризм не є виключенням, а радше її підтвердженням. Яскравим свідченням цього є позитивний досвід українських та іноземних міст, Львова, Києва, Варшави, Мюнхена, Амстердама тощо, де були створені туристичні об'єднання, що показали свою життєздатність, ефективність і перспективність для туристичних міст.

Підсумком цілеспрямованої кількарічної роботи у напрямку розвитку галузі туризму міської ради та представників окремих бізнесів, що працюють в сфері гостинності, стали Установчі збори Громадської спілки «Туристичний альянс Луцька» за ініціативою Луцької міської ради і за підтримки учасників індустрії гостинності, що відбулися 20 грудня 2014 року.

Засновниками Туристичного альянсу стали: рекреаційні комплекси «Рестпарк» та «Срібні лелеки», Компанія ГРАНД ПЕРСОНА, кав'ярня «Золотий дукат», туристична фірма «Нові мандри», ГО «Братство бджолярів Землі Волинської Ройовий стан», етно-ресторан «Панич» та готель «Околиця».

Головою Туристичного альянсу було обрано власника рекреаційного комплексу «Срібні лелеки» Ольгу Ярмолюк, заступниками голови Альянсу – представника Компанії ГРАНД ПЕРСОНА Ольгу Чебелюк та власника рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусака, виконавчим директором – власника туристичної фірми «Нові мандри» Віталія Новицького, заступником виконавчого директора – власника кав'ярні «Золотий дукат» Жанну Чигринюк.

Захід став черговим підтвердженням пріоритетності туризму у розвитку міста Луцька. І задля реалізації цієї мети об'єдналися бізнес та влада.

У своєму вступному слові заступник міського голови Тарас Яковлев висловив щиру вдячність присутнім представникам луцької сфери гостинності за розуміння, а найголовніше — за конкретні дії у напрямку розвитку туризму в Луцьку. Адже без їх активної участі у формуванні Луцьку іміджу туристичного центру неможливо й уявити розвиток туризму у місті.

Туристичний Альянс Луцька – це об'єднання учасників індустрії гостинності Луцька з метою спільної діяльності щодо розвитку Луцька як цікавого, гостинного та якісного туристичного міста і просування міста на національному та міжнародному туристичних ринках.

Основною ідеєю Туристичного альянсу Луцька є об'єднання усіх гравців туристичної галузі, яке комплексно займатиметься розвитком і промоцією Луцька як туристичного центру Західної України.

Спілка визначила для себе такі основні цілі: збільшення кількості туристів, підвищення прибутковості туристичної галузі, участь у формуванні і реалізації стратегії розвитку туризму Луцька, підвищення якості обслуговування та запровадження програми гостинності, вирівнювання сезонності, розвиток історико-пізнавального і подієвого туризму, промоція Луцька як туристичної дестинації.

До участі в Установчих зборах були запрошені усі заклади проживання, харчування, туристичні фірми та громадські організації міста Луцька, що займаються розвитком туризму.

Примітно, що влада у даному випадку лише виступила ініціатором створення Громадської спілки «Туристичний альянс Луцька». Організація буде повністю самоврядною, представники влади не входять до її керівних органів. Проте, ми сподіваємось, що Туристичний альянс стане надійним партнером у перетворенні Луцька на справжнє європейське туристичне місто: привітне, комфортне, стильне і доступне. Місто, у яке хочеться повертатися знову й знову і радити відвідати його своїм друзям, близьким, знайомим тощо.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ