Асоціацію фермерів і приватних землевласників Волині очолив свободівець Микола Собуцький

Асоціацію фермерів і приватних землевласників Волині очолив свободівець Микола Собуцький

23.12.14 15:05 0 722
21 грудня 2014 року в сесійній залі Волинської обласної ради відбулася звітно-виборча конференція Асоціації фермерів і приватних землевласників Волинської області. Практично одностайно на конференції обрали голову асоціації відомого фермера з Луцького району, депутата Волинської обласної ради свободівця Миколу Собуцького.

Попередній голова асоціації фермер із Ковельщини Віктор Лук'янчук, відзвітувавши за свою роботу, склав із себе повноваження, заявивши, що не балотуватиметься на наступний термін. Рада асоціації рекомендувала конференції обрати новим головою націоналіста Миколу Собуцького, який уже очолював її двічі. Це був період найбільшої активності, організаційної і структурної розбудови асоціації, формування її позитивного іміджу не лише на теренах Волині, а й по всій Україні і навіть за кордоном.

Кандидатуру Миколи Собуцького підтримали і присутні на конференції перший заступник голови Волинської обласної ради свободівець Олександр Пирожик та перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації свободівець Сергій Кудрявцев. У своїх виступах вони відзначили активну роль асоціації в утвердженні серед волинян психології господаря на своїй землі, подякували фермерам та приватним землевласникам за участь у Революції гідності, підтримку ідеалів Майдану, повсякденну допомогу українській армії.

Учасники конференції проголосували за кандидатуру Миколи Собуцького практично одностайно. Подякувавши присутнім за довіру, свободівець акцентував увагу на тих завданнях, які першочергово стоять перед організацією в поточному періоді. Це, зокрема, організування сільгоспвиробників шляхом створення профільних груп (овочівники, грибники, молочники тощо), створення збутово-переробних кооперативів задля формування партій однотипного товару, професійного менеджменту та европейського ринку, створення на Волині гуртового ринку як складової програми розбудови ринкової інфраструктури області.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині успіх ...
Наступна новина: На Вінниччині презентовано ...

КОМЕНТАРІ