Житомирські рятувальники влаштували свято Миколая для дітей з сімей переселенців

Житомирські рятувальники влаштували свято Миколая для дітей з сімей переселенців

23.12.14 12:01 0 664
Більше 100 дітей з сімей переселенців стали учасниками розважальної новорічної програми «Здивуй Святого Миколая!», яку підготували рятувальники разом з юними пожежниками та громадськістю. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Житомирській області.

До акції долучилася команда юних пожежників, обласна організація Добровільного пожежного товариства, вірменська громада Житомирщини та відома на теренах області творча студія «Румекс», яка створила феєричний казковий настрій.

Тридцять дітлахів із нетерпінням чекали Святого Миколая у спортивно-оздоровчому таборі «Олімпієць», до якого рятувальники з розважальною програмою завітали у с. Березина Житомирського району. Учасники творчої студії «Румекс» та члени команди ДЮП «Непосидючі» розповіли дітям про історію свята та запросили до спортивно-розважальних й інтелектуальних випробувань.

Дітлахам вдалося здивувати Святого Миколая своїми вміннями миттєво відгадувати загадки та знаннями з безпечної поведінки взимку. А ще усі продемонстрували влучність та спритність у киданні сніжок, подоланні імпровізованих тунелів, та доставці іграшкових пожежних автомобілів до місця події. І за це кожен отримав заохочувальні призи від Добровільного пожежного товариства та Служби порятунку.

Справжнє свято рятувальники подарували й малечі у готелі «Житомир». Переселенцям, які проживають в цьому закладі фахівці управління ДСНС у Житомирській області допомагають вже не вперше. Так і цього разу за допомоги рятувальників було завезено до готелю новорічну ялинку та іграшки.

Від волонтерів вірменської громади області дітвора отримала солодощі, а від Святого Чудотворця та організаторів – побажання миру, щасливого нового року та здійснення найзаповітніших мрій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ