Закарпаття: на Берегівщині неповнолітній крадій автомобіля потрапив у ДТП на викраденій іномарці

Закарпаття: на Берегівщині неповнолітній крадій автомобіля потрапив у ДТП на викраденій іномарці

23.12.14 11:59 0 668
Юний зловмисник, хильнувши зайвого, проник на подвір'я мешканця села Кідьош, звідки угнав автомобіль марки «Фіат». Проте далеко на ньому не заїхав…

Минулих вихідних вранці до Берегівського райвідділку міліції звернувся берегівчанин із заявою про викрадення його автівки марки «FIAT Doblo» вартістю близько 110 тисяч гривень.

Викрадений автомобіль того ж ранку було виявлено на полі, при в'їзді в м.Берегово зі сторони села Кідьош. За зовнішнім виглядом автівки було зрозуміло, що вона потрапила у дорожньо-транспорту пригоду, про це свідчили численні пошкодження та кров у салоні автомобіля.

Сам автомобіль належить 27-річному мешканцю міста Берегово, однак ним користувався його 38-річний колега з с.Кідьош. Селянин приїхав додому о першій годині ночі, машину залишив на подвір'ї власного будинку. Дверцята автівки не замкнув, а ключі залишив у замку запалювання. Вранці ж виявив відсутність авто та зателефонував його власнику.

Відомості по даному факту слідчим Берегівського райвідділу міліції внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.289 ч.2 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), за що передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

- У вчиненні цього кримінального правопорушення підозрюється 17-річний мешканець с.Кідьош, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, близько 5-ї години ранку угнав автівку та, виїхавши за межі села, потрапив на ній у ДТП, - повідомив т.в.о начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош.

Того ж ранку сам хлопець звернувся за медичною допомогою до Берегівській ЦРЛ з характерними для дорожньо-транспортної пригоди тілесними ушкодженнями. Наразі берегівські правоохоронці перевіряють причетність молодого чоловіка до вчинення інших злочинних дій.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС. Триває слідство.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ