На Рівненщині жінка потрапила під потяг через прогулянку в навушниках

На Рівненщині жінка потрапила під потяг через прогулянку в навушниках

23.12.14 10:19 0 782
У суботній вечір машиністом вантажного поїзда сполученням «Здолбунів-Сарни» на перегоні «Костопіль-Моквин» було застосовано екстрене гальмування з метою попередження наїзду на жінку, однак кінець виявився фатальним.

На відстані близько 50 м. від локомотива жінка намагалася перейти залізничну колію. Наїзд попередити не вдалось, жінку смертельно травмовано. При виїзді на місце події було встановлено тіло смертельно травмованої жінки. Нею виявилась 33-річна мешканка міста Костопіль. Труп жінки поміщено в морг Костопільської ЦРЛ.

По даному перегону люди протоптали собі стежку через залізницю і скорочують шлях, порушуючи тим самим правила безпеки і нехтують власним життям. Загибла напевне якраз поверталась із магазину, оскільки із собою у неї був пакет з продуктами. За попередніми даними, встановлено, що жінка переходила залізничну колію, бездумно проігнорувавши заходи безпеки. Зокрема, переходила магістраль в навушниках, де голосно грала музика, що не дозволило їй почути звукові сигнали поїзда. Крім того, не подивилась по сторонах, щоб переконатися у відсутності наближення рухомого складу потяга.

У загиблої залишилось троє маленьких дітей. Транспортна міліція за фактом події проводить перевірку.

Не зайвим буде нагадати, що залізничний транспорт рухається з дуже великою швидкістю, його гальмівний шлях становить одну тисячу метрів. Помітивши людину і зробивши екстрене гальмування, машиніст не в силах відразу зупинити локомотив. Ось чому залізничний транспорт є об'єктом підвищеної небезпеки.

Виходячи на зону розташовану між залізничними коліями, Ви ризикуєте потрапити під проходящий поїзд, або повітряний потік, внаслідок чого можете отримати важкі травми!

Будьте уважні і обережні!

Підрозділ зв'язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі уряд не ...
Наступна новина: Буковинська міліція не ...

КОМЕНТАРІ