Головний міліціонер Львівщини пообіцяв піклуватися про сім'ї учасників АТО

Головний міліціонер Львівщини пообіцяв піклуватися про сім'ї учасників АТО

23.12.14 09:18 0 748
За сприяння керівництва Головного управління МВС України у Львівській області, працівники Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації спільно з комісією у справах молоді та спорту Львівської обласної ради, подарували діткам правоохоронців, котрі несуть службу в зоні АТО, казку від святого Миколая.

Виставу «У пошуках святого Миколая», зіграну артистами Львівського академічного театру «Воскресіння», подивились 250 дітей, батьки котрих охороняють громадський порядок у зоні проведення АТО на сході України.

Дійство відбулось 20 грудня у дворику львівської Ратуші. До маленьких глядачів прийшов не лише Святий Миколай, а й казкова фея та багато веселих персонажів. Найбільше дітям сподобалось вогняне та піротехнічне шоу, майстерно виконані артистами.

«Всього артисти зіграли чотири таких вистави і на одну з них ми вирішили безкоштовно запросити тих дітей, батьки яких зараз виконують найважливішу роботу, яка лише може бути - захищають нашу свободу та незалежність нашої держави. Якщо вже татко не може особисто привести свою дитину на виставу, ми вирішили допомогти їм хоча б у цьому», - розповів начальник Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.

«Я від імені усіх правоохоронців хочу подякувати організаторам цього свята. Головне для бійців у зоні АТО – знати, що поки вони виконують бойові завдання, їх діти не обділені теплом і увагою. Що ми пам'ятаємо не лише про бійців, а й про їх дітей», - зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Маленькі глядачі брали участь у конкурсах, відгадували загадки, а наприкінці вистави кожен отримав подарунки від святого Миколая.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ