Правоохоронців Львівщини привітали зі святом

Правоохоронців Львівщини привітали зі святом

23.12.14 08:09 0 790
У Самборі, в приміщенні Державної служби охорони, 20 грудня, відбулися урочисті заходи з нагоди святкування професійного свята міліції.

На урочистостях були присутні начальник Самбірського міського відділу міліції Василь Черепущак, голова районної ради Андрій Бабак, голова райдержадміністрації Олег Домчак, керуючий справами Самбірського міськвиконкому Мирон Заріцький, заступник прокурора Самбірської міжрайонної прокуратури Олег Макар, начальник Самбірського РВ УСБ у Львівській області Мирослав Гадзало та особовий склад Самбірського міського відділу міліції.

«Міліціонери працюють в складних умовах, є проблеми матеріально-технічного забезпечення. Але попри всі труднощі ми підійшли до святкування свого професійного свята з гідними показниками», - зазначив начальник Самбірського міськвідділу міліції майор Василь Черепущак.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих в АТО та усіх міліціонерів, які пішли з життя при виконанні службових обов'язків.

Також Василь Черепущак підкреслив про необхідність співпраці з органами місцевого самоврядування та з громадськістю. Також очільник Самбірської міліції подякував ветеранам ОВС, які багато років свого життя віддали службі в міліції, а також привітав всіх співробітників з професійним святом. З вітальними словами на адресу міліціонерів виступили Олег Домчак, Андрій Бобак, Мирон Заріцький, Олег Макар та голова ради ветеранів Олег Тимчак.

З нагоди професійного свята та за сумлінне виконання службових обов'язків відзначено ветеранів ОВС та кращих співробітників міськвідділу міліції.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Рівненщині троє водіїв ...

КОМЕНТАРІ