В Чернігівській області подяка рятувальникам

В Чернігівській області подяка рятувальникам

23.12.14 11:52 0 761
На адресу ДСНС України постійно надходять листи-подяки від жителів України, у яких вони дякують за оперативні та професійні дії працівників Служби порятунку.

Так, на ім'я начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Ігоря Федоренка надійшов лист-подяка від мешканки міста Чернігова, яка висловлює щиру подяку за рятування її маленької донечки під час пожежі.

"10 грудня за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 16, виникла пожежа під час якої пожежники врятували мою маленьку донечку Оленку. Я безмежно вдячна вашим співробітникам третьої Державної пожежно-рятувлальної частини м. Чернігова, та зокрема Пінчуку Артему Валентиновичу, Тевкуну Олександру Володимировичу, Самоненку Миколі Михайловичу. Вчинок співробітників ДСНС України неоціненний для нашої сім'ї. Ми щиро дякуємо за їхню роботу та бажаю рятувальникам здоров'я, родинного щастя та благополуччя, нехай їм допомагає Бог!", - було написано у листі.

Родина Степаненків безмежно вдячна рятувальникам за врятоване життя доньки, а ми вкотре пересвідчуємося, що людське життя - найбільша цінність для рятувальників ДСНС України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ