У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці не допустили знищення вогнем двох житлових будинків

У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці не допустили знищення вогнем двох житлових будинків

23.12.14 14:23 0 699
21 грудня о 18:43 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Городок Рівненського району. За вказаною адресою негайно виїхали три пожежні автоцистерни та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

По прибуттю до місця виклику, було встановлено, що вогнем охоплено перекриття шлакоблочної господарчої будівлі розміром 10х5м. Існувала загроза поширенню полум’я на поряд розташовані два житлових будинки. Крім того, значно ускладнювало гасіння, велике пожежне навантаження, усе горище було вщент заповнене тюками з соломою. Тому на ліквідацію пожежі було подано одразу три водяних стволи.

Завдяки оперативним та тактично правильним діям рятувальників пожежу вдалося ліквідувати, не давши вогню набути загрозливих масштабів та завдати значних збитків. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає. Вогонь знищив покриття та перекриття господарчої будівлі та перекриття прибудови. Причина та збитки наразі встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові пройшов ...

КОМЕНТАРІ