У Рівненській області прокуратура забезпечить об’єктивне розслідування убивства,у вчиненні якого підозрюється неповнолітній

У Рівненській області прокуратура забезпечить об’єктивне розслідування убивства,у вчиненні якого підозрюється неповнолітній

23.12.14 16:52 0 725
У місті Рівне 10 грудня 2014 року вчинено подвійне убивство. У квартирі будинку на вулиці Д.Галицького знайдено тіла господарів: 38-річного чоловіка та 64-річної жінки з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних рубаних ран голови та обличчя.

У ході першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили та затримали особу, підозрювану у вчиненні злочину, – 15 річного юнака. Загиблими є – його батько та бабуся.

За фактом умисного вбивства внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.115 КК України. Підозрюваному Рівненським міським судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У зв?язку з резонансом цієї події прокуратурою визначено підслідність кримінального провадження за слідчим управлінням УМВС України в Рівненській області.

З метою якнайшвидшого, повного та ефективного досудового розслідування призначено групу процесуальних прокурорів. Останні, з урахуванням того, що підозрюваний – неповнолітній, безпосередньо проводитимуть основні слідчі дії.

А також прокуратура здійснює нагляд за додержанням прав юнака під час перебування його в установах попереднього ув'язнення.

Відповідно до вимог КПК України забезпечено участь у кримінальному провадженні законного представника неповнолітнього, а також захисника, психолога та педагога.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ