Працівники Рівненського ЦНАПу успішно пройшли навчання у Києві

Працівники Рівненського ЦНАПу успішно пройшли навчання у Києві

23.12.14 15:36 0 622
17-18 грудня 2014 року у Києві в рамках проекту GIZ «Реформа управління на сході України» відбувся семінар-тренінг на тему «Розвиток ключових компетенцій адміністраторів ЦНАП». Участь у семінарі-тренінгу взяли керівник та адміністратори Рівненського центру надання адміністративних послуг. За результатами успішного навчання адміністратори центру отримали відповідні сертифікати.

Захід мав на меті підвищення фахового рівня адміністраторів ЦНАП щодо ефективної організації роботи з відвідувачами та став черговим продуктивним кроком у забезпеченні громадянам України доступності до якісних адміністративних послуг, що сприятиме реальному наближенню України до європейських стандартів.

Рівненський центр надання адміністративних послуг в 2014 році обраний партнером у рамках реалізації проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Реформа управління на сході України», тому працівники центру постійно запрошуються та беруть активну участь у заходах передбачених цим проектом, зокрема працюють в робочій групі з питань розроблення законодавства щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг.

Інформацію подав Віталій Герман – начальник управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбулись ...

КОМЕНТАРІ