Очільник міліції Рівного відзначив кращих народних дружинників

Очільник міліції Рівного відзначив кращих народних дружинників

23.12.14 09:51 0 881
З нагоди відзначення 23-ї річниці Дня міліції України керівник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області висловив слова вдячності членам громадських формувань.

У вітальному зверненні до присутніх начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник привітав та відзначив найактивніших народних дружинників.

— Я щиро дякую Вам за допомогу і вважаю, що День міліції — це і Ваше свято. Адже про Вашу активну допомогу моїм підлеглим я не лише чую, а й бачу чи не щодня, — говорить Руслан Мельник. — Ви, не шкодуючи свого здоров'я та не зважаючи на складні погодні умови, патрулюєте разом з міліціонерами вулицями нашого міста. Тому хотів би побажати усім Вам щастя, миру, злагоди Вам та Вашим сім'ям, нехай завжди Ваша допомога буде вчасною та ефективною.

Наразі лави громадських формувань у Рівному нараховують 423 людини. Щодня члени шести громадських формувань з охорони громадського порядку «Рівненського загону сприяння міліції СОМ», «Спеціалізованого загону сприяння міліції Захист», «Добровільного загону сприяння міліції Захисник», «Сокіл», «Щит» та «Громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону» спільно з правоохоронцями патрулюють вулиці обласного центру та надають активну допомогу міліціонерам у забезпеченні правопорядку на території нашого міста.

Спільно з працівниками Рівненського міськвідділу міліції за 11 місяців 2014 року представники громадських формувань здійснили 936 виходів на патрулювання з охорони громадського порядку в обласному центрі. Завдяки їхній допомозі 125 порушників притягнули до адміністративної відповідальності та розкрили 85 кримінальних правопорушень.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові представили ...
Наступна новина: Голова облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ