У Рівненській області гощанські правоохоронці відзначили кращих громадських помічників

У Рівненській області гощанські правоохоронці відзначили кращих громадських помічників

23.12.14 13:04 0 796
Упродовж року увесь колектив Гощанського районного громадського формування з охорони громадського порядку «Погориння» наполегливо працював та надавав міліціонерам ефективну допомогу у забезпеченні громадського порядку на території району. З нагоди відзначення 23-річниці міліції України начальник Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Анатолій Цідилко оголосив подяку та вручив медалі «За сприяння правоохоронним органам» найсумліннішим членам громадського формування.

Зокрема, медалі отримали: Петро Коробчук, Руслан Дацюк та Станіслав Разборнов. Ольга Ющук, Микола Устимець, Євген Жильчук, Олександр Поліщук, Олексій Яцик, Микола Шналь, Анатолій Кучерук, Роман Устимець, Тарас Гаврильчик заохочені подяками.

На ГРГФ з ОГП «Погориння», головою якого є Микола Устимець, налічує 62 особи.

– Незважаючи на те, що формування створене та функціонує лише рік, допомога, яка надається правоохоронцям, досить вагома, - зауважив Анатолій Цідилко. – За участю членів громадського формування розкрито дев'ять злочинів, складено понад сорок протоколів про адміністративні правопорушення. Члени «Погориння» залучаються до забезпечення охорони громадського порядку при проведенні масових заходів, оперативно-профілактичних відпрацювань, а також до перевірки за місцем проживання підоблікових осіб та проведення роз'яснювальної роботи серед населення району. Ми вдячні нашим помічникам і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, адже довіра населення до міліції є найвищим показником ефективної роботи правоохоронців.

Любов ГУДА,

СЗГ УМВС України

В Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надання допомоги ...
Наступна новина: Чернігів: В гостях у ...

КОМЕНТАРІ