На Рівненщині троє водіїв керували автомобілями з підробленими реєстраційними документами

На Рівненщині троє водіїв керували автомобілями з підробленими реєстраційними документами

23.12.14 08:36 0 678
Упродовж минулих вихідних працівники ДАІ Рівненщини виявили три автомобілі, свідоцтва про реєстрацію яких мали явні ознаки підробки.

20 грудня близько 17-ї години на відрізку дороги між селами Рафалівка і Полиці під час нагляду за безпекою дорожнього руху інспектори взводу ДПС ВДАІ з обслуговування міста Рівне зупинили автомобіль марки "Ауді-А6". За кермом легковика знаходився 29-річний житель міста Луцьк.

Під час перевірки документів працівники Державтоінспекції виявили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки. Провівши перевірку вузлів та агрегатів автомобіля за автоматизованими базами ДАІ, встановили, що автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Того ж дня, близько 21 години, на вулиці 1 Травня в смт. Володимирець інспектори взводу ДПС ВДАІ з обслуговування міста Рівне зупинили автомобіль марки "Пежо-406" під керуванням 35-річного жителя обласного центру. Під час перевірки документів працівники ДАІ виявили, що це свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а номер кузова серед зареєстрованих в Україні не значиться.

Подібний випадок правоохоронці зареєстрували днем пізніше. 21 грудня близько 20 години в місті Березне. На вулиці Корецькій інспектори ДПС взводу супроводження роти ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Фольксваген-Пассат». За кермом іномарки перебував 21-річний місцевий житель. Під час звірки вузлів і агрегатів автомобіля працівники ДАІ встановили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки.

Наразі за кожним фактом проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ