У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

23.12.14 16:18 0 701
За вихідні до міліції надійшло 67 повідомлень про скоєння крадіжок. За 62 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 35-річного жителя Здолбунова Юрія скоїв односелець потерпілого 27-річний Андрій. Зловмисник, шляхом вільного доступу викрав з подвір'я будинку два дитячих велосипеди. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з подвір'я одного з будинків Дубровиці скоїв 34-річний місцевий житель Юрій. Зловмисник шляхом вільного доступу заволодів бензопилою 35-річного Олександра, яку потерпілий залишив без нагляду. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 69-річного жителя Гощанського району Кирила скоїв односелець потерпілого 22-річний Денис. Зловмисник, шляхом вільного доступу, перебуваючи у приміщенні будинку заволодів грошима у сумі близько дев'яти тисяч гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 75-річної жительки Рокитнівського району Уляни скоїла односельчанка потерпілої 47-річна Валентина. Зловмисниця, шляхом вільного доступу, з незамкненого будинку викрала гроші у сумі близько 500 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ