На Тернопіллі іван Крисак привітав Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка із 40-річчям служіння

На Тернопіллі іван Крисак привітав Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка із 40-річчям служіння

23.12.14 13:33 0 683
Виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак 22 грудня взяв участь у заходах, приурочених храмовому празнику Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці міста Тернополя, а також 25-річчю від заснування парафії.

У цей день виповнюється 40 років від початку служіння Архиєпископа і Митрополита, керуючого Тернопільсько-Зборівською Архієпархією Української Греко-Католицької церкви Василія Семенюка.

Іван Крисак подякував Архиєпоскопу за невтомну працю, щиру молитву та тверду віру, а також підтримку бійців у зоні АТО.

«Ви прийняли рішення 40 років тому нести Божу науку українському народу, - зазначив виконувач обов'язків голови ТОДА. – У ті часи церкву переслідували, та це не завадило Вам наполегливо виконувати місію служіння та залишитись вірним своєму покликанню. Ви є взірцем для сотні священослужителів та наставником для тисяч парафіян області. Великою гордістю є заснування чисельної парафії Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, якій 25 років. Хочу подякувати за утвердження моральних принципів Української Греко-Католицької Церкви. Продовжуйте здійснювати свою достойну і надзвичайно відповідальну місію! Міцного здоров'я, довголіття, щедрих Божих ласк».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: в ...
Наступна новина: На Вінничині для шести ...

КОМЕНТАРІ