Міліціонери викрили буковинця,котрий зберігав коноплю у себе вдома

Міліціонери викрили буковинця,котрий зберігав коноплю у себе вдома

24.12.14 12:43 0 693
Сокирянські правоохоронці задокументували діяльність пов'язану із незаконним обігом наркотиків мешканця району.

У ході відпрацювання території району працівники Сокирянського райвідділу міліції отримали інформацію від мешканців села Вашківці про те, що їх односельчанин може зберігати наркотичні засоби у себе вдома.

Правоохоронці одразу почали займатися перевіркою отриманої інформації від громадян. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів міліціонерам вдалось задокументувати злочинну діяльність зловмисника та вилучити з його помешкання 10 грам коноплі. Відомо, що чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності.

Як пояснив сам зловмисник, наркотичні засоби він знайшов неподалік будинку та зберігав для власних потреб. Однак, де насправді 56-річний мешканець села Вашківці взяв коноплю та як її використовував тепер з'ясує слідство.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Чернігівська область: в ...

КОМЕНТАРІ