Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення правил безпеки під час підготовки до Новорічних та Різдвяних свят

Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення правил безпеки під час підготовки до Новорічних та Різдвяних свят

24.12.14 14:53 0 691
В рамках відзначення Новорічних та Різдвяних свят у дитячих садках, школах та закладах культури Чернівецької області проводитимуться новорічні ранки. Оскільки подібні заходи передбачають перебування в одному місці великої кількості людей, переважно дітей, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять профілактичну роботу з обслуговуючим персоналом таких закладів. Дана робота здійснюється з метою нагадування правил безпеки при встановленні та прикрашанні ялинки та задля запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

Так, протягом 23 грудня така робота здійснювалася в загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах обласного центру. Рятувальники нагадали обслуговуючому персоналу, що найменша необережність чи порушення елементарних правил безпеки при встановленні та прикрашанні ялинки можуть призвести до пожежі. Також на ялинку не можна встановлювати свічки та бенгальські вогні. Працівники Управління вручили дирекції шкіл та керівництву дитячих садочків пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Окрім цього, фахівці рейдових груп нагадали про важливість наявності та технічної справності первинних засобів пожежогасіння, адже з їх допомогою можна ліквідувати пожежу, якщо виявити її на початковій стадії горіння.

«Такі рейди проводяться по всій Чернівецькій області у всіх закладах, де будуть проводитись святкові заходи, адже необхідно зробити все можливе, щоб свята залишили у пам’яті людей тільки приємні спогади» – повідомив заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій область
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина – одна зі ...

КОМЕНТАРІ