На Вінничині урядом поставлено завдання упорядкувати відключення електроенергії в усіх регіонах (+фото)

На Вінничині урядом поставлено завдання упорядкувати відключення електроенергії в усіх регіонах (+фото)

24.12.14 19:05 0 759
Про це повідомив заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Олександр Светелік на Всеукраїнській селекторній нараді з питань дотримання заданих режимів споживання електричної потужності під час проходження осінньо-зимового періоду 2014-2015 років.

На нараду були запрошені представники обласних державних адміністрацій, керівники енергопостачальних компаній та Держенергонагляду.

Відкриваючи нараду, заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості зазначив, що внаслідок виникнення дефіциту потужності є необхідність у відключеннях енергопостачання на всій території України. За його словами, з метою збереження української енергосистеми доведеться обмежувати усіх споживачів — і промисловість, і населення.

Нараду продовжили звіти областей. У селекторній студії ПАТ «Вінницяобленерго» ситуацію із відключенням електропостачання жителям Вінниччини коротко охарактеризував Генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук : « В області розроблено графіки відключень,задля чого довелося задіяти повний обсяг, а це 10 черг – з 8 до 23 годин, до яких залучені як промислові споживачі, так і населення. Місто Вінниця розділено на три черги , відключення здійснюються по 2 години 2 рази на день планово, за графіком, щоб зменшити споживання в години максимального навантаження на мережі».

Андрій Поліщук запевнив, що до кінця дня на офіційному сайті «Вінницяобленерго» та у ЗМІ будуть оприлюднені графіки відключень для усіх населених пунктів області.

Підсумовуючи зустріч, заступник Міністра наголосив, що Урядом поставлено завдання упорядкувати відключення, щоб усі громадяни усіх регіонів України були в рівних умовах. «Потрібні чіткі графіки віялових відключень в областях з обов'язковим повідомленням населенню і підприємствам, у які години їх будуть вимикати. Першочергове завдання – зберегти життєдіяльність нашої енергосистеми»,- зазначив Олександр Светелік.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аромат Angel от Thierry ...

КОМЕНТАРІ