Вінничина: управління містобудування та архітектури ОДА активно працює над розробленням нової містобудівної документації області (+фото)

Вінничина: управління містобудування та архітектури ОДА активно працює над розробленням нової містобудівної документації області (+фото)

24.12.14 10:38 0 748
23 грудня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулася прес-конференція за участі начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації – головного архітектора області Сергія Царенка щодо підсумків роботи управління містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації за 2014 рік.

Як зазначив Сергій Царенко, управління містобудування та архітектури облдержадміністрації у 2014 році забезпечило роботу за основним напрямом державного регулювання в сфері містобудування, розглянуто містобудівні документи населених пунктів, також розглядалися нові генеральні плани, виготовлені за новими стандартами, визначені законодавством. Із запланованих на рік місцевими бюджетами 7364 390 грн. на містобудівну документацію було виділено лише 1613 530 грн., а також 108 400 грн. із інших джерел.

«Протягом року архітектурно-містобудівною радою при управлінні розглянуто 12 генеральних планів населених пунктів, що внесені місцевими радами. У роботі 3 детальних плани територій і понад 50 генеральних планів населених пунктів. Цього року розглянуто 159 звернень про наміри забудови нових об'єктів із наданням довідок та внесенням відомостей до містобудівного кадастру Вінницької області», - повідомив Сергій Царенко.

Також проведено відповідну роботу щодо повернення охорони пам'яток культурної спадщини - об'єктів архітектури та містобудування, палацово-паркових, паркових та історико-культурних ландшафтів з використання спецфонду державного бюджету, що формується для забезпечення орендної плати користувачів пам'яток, облікованих на балансі управління.

В ході прес-конференції, учасники мали змогу отримати вичерпну інформацію на запитання.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку 85 років ...

КОМЕНТАРІ