Майже тисяча талановитих вінничан взяли участь у фестивалі «Крок до мрії» (+фото)

Майже тисяча талановитих вінничан взяли участь у фестивалі «Крок до мрії» (+фото)

24.12.14 12:50 0 752
З ініціативи ГО «Розвиток. Розвиток» та за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА у будинку офіцерів 21 грудня вдруге відбувся Фестиваль творчості та таланту «Крок до мрії». Восьмигодинний творчий марафон об'єднав 1000 учасників, три тисячі глядачів і шанувальників та солідну групу підтримки, ставши справжнім родинним святом.

Цей фестиваль справді є унікальним для Вінниччини. Адже на одній сцені діти та молодь демонстрували свої таланти у трьох номінаціях: вокал, хореографія та оригінальний жанр та майже в п'ятнадцяти стилях та жанрах, серед яких show-belly dance, fusion, модерн, контемпорарі, народний та естрадний спів, комедійно-пародійне шоу, гімнастичне шоу, акробатичне та силове шоу.

«Мистецько–культурна акція проходить у Вінниці четвертий рік поспіль, але вже другий рік фестиваль більш масштабний», - розповідає організатор, голова ГО "Розвиток. Розвиток" Ірина Борзова. За її словами, у фестивалі приймали участь конкурсанти від трьох до 21 року, були також діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти напівсироти, діти з обмеженими можливостями. Для них участь у фестивалі була безкоштовною. Але ці діти змагалися на рівних умовах з усіма конкурсантами.

У кожній номінації та у кожному жанрі, а їх близько 20, розігрувались перше, друге та третє місце. А у номінації хореографія, вокал та оригінальний жанр, незалежно від віку, розіграли гран-прі, де переможець отримав кубок та грошову винагороду у тисячу гривень.

Володарем гран-прі у номінації «Вокал» стала вокальна група народного художнього колективу ансамблю танцю “ Радість” Вінницького міського палацу дітей та юнацтва;Володарем гран-прі у номінації «Оригінальний жанр» стала циркова студія “Казкад “ які представили еквілібрістичний номер на моноциклах;Володарем гран-прі у номінації «Хореографія» став данс-клуб “Болеро” з номером “невидимий звязок”.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андріян Гутник: ...
Наступна новина: На Тернопіллі відпрацювали ...

КОМЕНТАРІ