На Вінничині майже 6 кг канабіса вилучили міліціонери у жителя Хмільницького району

На Вінничині майже 6 кг канабіса вилучили міліціонери у жителя Хмільницького району

24.12.14 08:05 0 685
На горищі власного будинку 58-річний житель одного з сіл району зберігав майже 6 кілограмів наркотичного зілля. Зі слів правопорушника, нарковмісні рослини він зберігав виключно для власних потреб.

Як розповів начальник Хмільницького райвідділу міліції Володимир Канюка, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що 56-річний житель одного з сіл району за місцем свого проживання зберігає наркотичні речовини. Дана інформація підтвердилась, коли у будинку підозрюваного був проведений санкціонований обшук. На горищі міліціонери вилучили 5кг 870 г наркотичного зілля – канабіса.

Зі слів правопорушника, восени біля сміттєзвалища він виявив дикоростучі кущі коноплі. Нарковмісні рослини він зірвав, дома висушив, подрібнив та зберігав на горищі для власних потреб.

За висновком експертів НДЕКЦ при УМВС, вилучене зілля – канабіс.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях любителя дурману вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іванофранківці проти ...

КОМЕНТАРІ