Працівники вінницької міліції затримали 53-річного чоловіка,за підозрою у вбивстві співмешканки

Працівники вінницької міліції затримали 53-річного чоловіка,за підозрою у вбивстві співмешканки

24.12.14 13:48 0 809
В Шаргородському районі міліціонери затримали зловмисника, який вночі наніс смертельне ножове поранення своїй співмешканці. Закривавлене тіло жінки виявив її син, який прокинувся від незрозумілого шуму. Поруч з мертвою матір'ю він побачив вітчима з ножем в руках.

До Шаргородського райвідділу міліції зателефонував 26-річний син загиблої та розповів про трагедію, яка сталась вночі в його домівці. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

За словами начальника Шаргородського райвідділу міліції Олександра Намакарського, на місці події з'ясувалось, що ввечері чоловік з співмешканкою вживали спиртні напої та, завершивши застілля, лягли спати. Вночі між подружжям виник конфлікт, в ході якого чоловік схопився за ніж та наніс дружині смертельне поранення в шию. За попередніми висновками медиків, смерть 50-річної жінки настала від значної крововтрати.

Затриманий, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, не пояснює причини свого вчинку, тож всі подробиці встановить слідство.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

З місця події вилучено речові докази, досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області - ...

КОМЕНТАРІ