Волинська область: рятувальники провели пожежно-тактичні навчання у НВК №2 міста Камінь-Каширський

Волинська область: рятувальники провели пожежно-тактичні навчання у НВК №2 міста Камінь-Каширський

24.12.14 10:06 0 700
22 грудня на базі навчально-виховного комплексу №2 працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 міста Камінь-Каширський разом з адміністрацією об’єкту провели тактико-спеціальні навчання.

За тактичним задумом пожежа виникла в приміщенні актового залу, де одночасно може перебувати понад 120 людей. На момент прибуття перших підрозділів пожежа охопила площу близько 15 кв. м. Перший поверх сильно задимлений, вогонь загрожував поширитись на всю площу актового залу, сцену, суміжні та розташовані вище приміщення.

Для гасіння умовної пожежі задіяні 2 одиниці пожежної та спеціальної техніки, а також 8 чоловік особового складу. Рятувальники у складі двох ланок газодимозахисної служби провели евакуацію учнів з навчальних класів та приступили до ліквідації пожежі. Окрім гасіння полум’я, відпрацювали декілька способів порятунку людей з верхніх поверхів.

Навчання проводилися з метою підвищення рівня професійної майстерності рятувальників при ліквідації пожеж, рятування людей в умовах надзвичайних ситуацій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Вінничині чим хата ...

КОМЕНТАРІ