відбулись неофіційні змагання серед юних пожежників із 6 областей України

відбулись неофіційні змагання серед юних пожежників із 6 областей України

24.12.14 15:46 0 705
20 грудня у спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою-військово-фізичною підготовкою відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях серед юних пожежників із Волинської, Запорізької, Миколаївської, Івано-Франківської, Житомирської та Рівненської областей.

Учасники віком від 12 до 18 років спробували свої сили у двох видах змагань: підйом по штурмовій драбині навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

Під час відкриття змагань із вступним словом виступив начальник управління ДСНС України в області генерал-майор служби цивільного захисту, заслужений тренер України, Володимир Грушовінчук, який зазначив, що майбутні перемоги в великому спорті розпочинаються саме з таких невеликих змагань.

Старти були організовані за ініціативи Заслуженого тренера України, майстра спорту СРСР, полковника внутрішньої служби у відставці Сергія Сацика та головного тренера юнацької збірної України, нашого земляка – Миколи Петрука.

Проведені змагання стали відбором юних спортсменів до складу збірної команди України, яка в серпні наступного року буде представляти нашу державу на Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у місті Мінську (Білорусь).

Переможці змагань нагороджені грошовими преміями та дипломами від Волинської Федерації пожежно-прикладного спорту України.

Юні гості древнього Луцька ознайомились з пам’ятками архітектури та культурної спадщини.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Націоналісті привітали ...

КОМЕНТАРІ