Відбулося Новорічне свято для дітей пільгових категорій та обдарованих дітей міста Луцька

Відбулося Новорічне свято для дітей пільгових категорій та обдарованих дітей міста Луцька

24.12.14 13:14 0 682
У Палаці учнівської молоді для близько 500-т вихованців загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів організували новорічне свято. Переглянути творчі номери прийшли міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, начальник управління освіти Олег Гребенюк.

Міський голова у вітальному слові зазначив, що радий бачити у залі так багато дитячих посмішок. Він зауважив, що завершується 2014 рік. “Хочеться, щоб він швидше завершився, бо видався складним та трагічним для нашої держави. Рік, коли ми перебуваємо у стані війни. На на жаль, гинуть люди, захищаючи незалежність і соборність нашої країни”, - констатував Микола Романюк.

Однак, за його словами, життя продовжується. Він переконаний, що влада повинна робити все, щоб діти не відчували проблем, які є в країні. Міський голова побажав, щоб наші діти дізнавалися про війну лише з книжок історії, щоб діти читали про війну тільки з книжок історії.

Микола Романюк привітав усіх з Новим роком і Різдвом Христовим, побажав миру в країні, міцного здоров'я, щастя, а діткам — здійснення усіх їхніх мрій.

Завітали до дітей на свято головні новорічні персонажі – Дід Мороз зі Снігуронькою. Юні артисти підготували для присутніх новорічну казку.

Усі діти, які були запрошені на новорічне свято, отримали від міської влади солодкі подарунки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ