В Луцьку визначили кращу футзальну команду клубів міського центру “Спорт для всіх”

В Луцьку визначили кращу футзальну команду клубів міського центру “Спорт для всіх”

24.12.14 13:46 0 805
Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з міським центром фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” на базі ЗОШ І-ІІ ст № 24 - технологічний ліцей провели заключні змагання з футзалу серед юнаків у V групі за програмою спартакіади міста. Захід став продовженням реалізації у нашому місті національної інформаційної кампанії проекту “Fair Play – чесна гра”, який активно впроваджується у нашому місті.

Боротьбу за нагороди вели команди семи клубів міського центру “Спорт для всіх”.

Цьогорічні змагання відбувалися у напруженій боротьбі. Команди змагалися за коловою системою у двох підгрупах.

Після першого туру переможцями груп стали команди юнаків з клубу “Стріла” (керівник — Галина Тимощук) та клубу “Лучеськ” (керівник — Наталія Зінь). Другими були команди клубів “Олімпія” (керівник - Ніна Лисенко) та клубу “Юність” (керівник — Катерина Літвін).

Саме ці команди у фіналі виборювали звання чемпіона та призера змагань.

Матч за третє місце пройшов у напруженій боротьбі. Команди грали обережно, адже у разі позитивного результату команда отримувала бронзові нагороди. З перших хвилин гри ініціативу захопила команда “Олімпія”, яка забила у ворота суперників чотири м'ячі. “Юність” відповіла лише одним. У підсумку 4:1 і бронзові нагороди в олімпійців.

Матч за перше місце став протилежністю першого фіналу. Гравці команди “Стріла” без особливих зусиль розгромили команду “Лучеськ”з сухим рахунком 5:0 і стали переможцями цьогорічних змагань. Срібні нагороди у команди клубу “Лучеськ”.

По закінченні змагань, на урочистому закритті, головний спеціаліст комітету по фізичній культурі та спорту Ірина Корнелюк подякувала командам за участь у змаганнях, побажала спортсменам нових спортивних досягнень і нагородила переможців і призерів дипломами, грамотами комітету по фізичній культурі та спорту й солодкими подарунками від служби у справах дітей міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ