Луцьк: святослав Кравчук наголосив на організації змістовного дозвілля школярів під час зимових канікул

Луцьк: святослав Кравчук наголосив на організації змістовного дозвілля школярів під час зимових канікул

24.12.14 11:15 0 818
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради звернув увагу, що зараз школярі перебувають на канікулах. Тривалий час діти знаходяться без контролю батьків. Тому, аби уникнути якихось проблем, необхідно, щоб школярі були зайняті. Святослав Кравчук звернувся до начальника управління освіти Олега Гребенюка, щоб у школах міста функціонували гуртки під час канікул і діти займалися там.

Крім того, він звернув увагу на роботу клубів за місцем проживання.

Наближаються новорічно-різдвяні свята, і у ці дні збільшується кількість громадян, що звертаються в лікувальні установи. Святослав Кравчук зауважив, що Луцька міська клінічна лікарня та Луцький клінічний пологовий будинок повинні бути забезпечені необхідним запасом ліків.

Перший заступник міського голови зауважив, що нині є значні проблеми з проведенням тендерних закупівель ліків. За його словами, ніхто не хоче подавати свої пропозиції через значні коливання валют. Тому у цьому питанні є загроза забезпечення ліками медичних установ.

Закликав Святослав Кравчук присутніх вступати до каси “Допоможемо собі”. На його переконання, члени цього об'єднання можуть значно спростити отримання медичної допомоги.

Подякував він усім, хто був причетний до організації святкових заходів до Дня Святого Миколая. Святослав Кравчук зауважив, що у рамках заходів вдалося привітати близько 1500 дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених родин тощо. Усі вони отримали подарунки. Це все спільна роботи міської влади, меценатів, громадських активістів.

Він висловив сподівання, що усі новорічно-різдвяні свята пройдуть на належному організаційному рівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ