Володимир-Волинські правоохоронці разом із підшефними відвідали виховну колонію

Володимир-Волинські правоохоронці разом із підшефними відвідали виховну колонію

24.12.14 17:16 0 670
Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області спільно зі службою в справах дітей міськвиконкому організували своїм підшефним поїздку в установу, де перебувають підлітки, котрі опинилися по ту сторону Закону.

До правоохоронців долучилися працівники Володимир-Волинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС у Волинській області.

Запрошені діти з ранку зібралися біля міськвідділу та у супроводі дорослих вирушили автобусом до м. Ковель. Коли приїхали під стіни колонії до делегації вийшов заступник начальника установи з виховної роботи Юрій Філаретов. Привітавшись із усіма, запросив до середини.

Після короткого інструктажу довелося здати черговому всі заборонені речі і вирушили до виробничого цеху. Там мали можливість побачити, чим займаються вихованці колонії з 9-ї години ранку до обідньої перерви. Виготовлення шлакоблоків та дерев'яних піддонів – саме таке завдання стоїть перед ними. За свою роботу щомісяця отримують заробітну плату, за яку мають можливість купувати канцелярію та продукти харчування у магазинчику, що знаходиться на території установи. Шкільне приладдя потрібне дітям для навчання у школі та училищі. Займаються у звичайних шкільних класах, ось тільки там порядок та дисципліна у всьому. Ніхто не ходить, де хоче, і не робить, що заманеться: все з дозволу старшого вихователя. Навіть під час п'ятихвилинної перерви між уроками залишати кабінет заборонено.

Із собою правоохоронці привезли подарунки та солодощі, які у приміщенні актового залу роздали дітям.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Вінниці працівники ...

КОМЕНТАРІ