В Житомирській області бердичівські ДАІшники затримали водія,котрий збив двох юнок та втік з місця пригоди

В Житомирській області бердичівські ДАІшники затримали водія,котрий збив двох юнок та втік з місця пригоди

24.12.14 18:38 0 670
118 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 6 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Складено 10 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 2 людей отримали тілесні ушкодження.

22 грудня близько 21.50 в м. Бердичеві, на вулиці Європейській, водій автомобіля «Део Нексія», рухаючись в напрямку залізничного вокзалу, здійснив наїзд на двох 15-річних бердичівлянок, які переходили проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Після наїзду водій на автомобілі зник з місця пригоди.

Унаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та доставлено до медичного закладу.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, працівники ДАІ встановили, що ДТП здійснив житель м. Бердичева, 1977 р.н. Чоловіка було затримано та доставлено до Бердичівського МВ УМВС. Нині триває досудове розслідування.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до водіїв: Якщо Ви стали учасником ДТП, то повинні надати першу медичну допомогу потерпілому, цим Ви можете врятувати життя людині. Пам1ятайте, що залишення потерпілої людини в небезпечному стані відповідно до ст. 286 ч.2; ст. 135 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У підозрілому ...
Наступна новина: Тернопільські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ