В Житомирській області під час пожежі постраждала власниця будинку

В Житомирській області під час пожежі постраждала власниця будинку

24.12.14 12:24 0 641
22 грудня о 12:00 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що розташований в с. Йосипівка.

З’ясувалось, що в оселі знаходилась 87-річна господарка. Сусіди встигли винести жінку на свіже повітря ще до приїзду вогнеборців. Лікарі швидкої допомоги зафіксували в постраждалої термічні опіки обличчя, обох очей та дихальних шляхів. ЇЇ госпіталізували до реанімаційного відділення Малинського міськрайонного територіального медичного об’єднання. Станом на жінка знаходиться в тяжкому стані.

Рятувальники, які прибули на місце події, побачили, що будівля була вже повністю охоплена вогнем. Завдяки їх вмілим та злагодженим діям пожежу локалізували о 12:18 та повністю ліквідована о 14:55. Проте полум’я встигло знищити дах, речі домашнього вжитку та пошкодити стіни в кімнаті та коридорі.

За попередньою версією ймовірною причиною займання стало порушення правил безпеки при використанні пічного опалення. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі умови ...
Наступна новина: На Вінниччині призначено ...

КОМЕНТАРІ