На Хмельниччині міліціонери,представники соціальних служб та ЗМІ об'єднали зусилля у боротьбі з шахраями

На Хмельниччині міліціонери,представники соціальних служб та ЗМІ об'єднали зусилля у боротьбі з шахраями

24.12.14 15:56 0 675
Начальник Ярмолинецького райвідділу міліції Олександр Завадський зібрав за «круглим» столом представників ЗМІ, Укрпошти та соціальних служб, щоб обговорити питання протидії шахрайствам на теренах району.

Усім відомо, що ефективна профілактика — один із найдієвіших способів боротьби зі злочинністю. Особливо актуальною профілактична робота є в рамках протидії шахрайствам, від яких все частіше потерпають мешканці Хмельницької області.

У Ярмолинецькому районі, до прикладу, вирішили об'єднати зусилля усі державні установи, які найтісніше працюють з людьми, зокрема, з найбільш незахищеними верствами населення. Висунув таку ініціативу начальник Ярмолинецького райвідділу міліції Олександр Завадський, який і зібрав за «круглим» столом представників місцевих засобів масової інформації, Укрпошти та територіального центру соціального обслуговування.

Олександр Миколайович розповів про найпоширеніші види шахрайств, від яких потерпають мешканці району, наголосивши, зокрема, на злочинах, пов'язаних із банківськими картками та купівлею-продажем товарів через мережу Інтернет.

Усі учасники «круглого» столу погодились, що якщо кожен міліціонер, кожен поштар і соціальний працівник розповідатимуть громадянам, з якими працюють, про можливі ошуканства, і як їм запобігти, то таких злочинів, однозначно, стане менше.

Окремо Олександр Завадський звернувся до представників ЗМІ:

— Велику роль у роботі з населенням щодо профілактики правопорушень відіграють засоби масової інформації, які доносять до людей всю необхідну інформацію, тому звертаюся до журналістів з проханням постійно інформувати громадян про різновиди шахрайств, розміщуючи такі повідомлення на перших сторінках газети.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Націоналісті привітали ...
Наступна новина: Міліціонери застерігають: ...

КОМЕНТАРІ