На Хмельниччині навчання аграріїв Подільського краю

На Хмельниччині навчання аграріїв Подільського краю

24.12.14 12:56 0 720
З 8 по 19 грудня 2014 року на базі санаторія «Перлина Поділля» смт. Сатанів Городоцького району відбулося навчання з начальниками та спеціалістами управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, головами сільських та селищних рад з питань ефективності розвитку аграрного сектору економіки області.

У семінар-навчанні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Вадим Конончук, начальник управління Іван Одземок, представники обласних служб, відомств та науковці Подільського краю.

Заступник голови облдержадміністрації В.І. Кальніченко підводячи підсумки навчання особливу увагу звернув на технологічні питання вирощування озимих та ранніх культур, виробництва тваринницької продукції, ефективного використання землі, розрахунків за майнові та земельні паї.

Заступник директора Департаменту агропромислового розвитку В.П. Конончук при обговорені питань відмітив важливість вимог існуючого природоохоронного законодавства, адміністративну відповідальність за його користування, отримання дозволів на використання природних ресурсів, епізодичну ситуацію на території області та ряд інших питань.

Начальник управління Департаменту агропромислового розвитку ОДА І.О. Одземок відмітив роль науки в розвитку тваринної галузі, місце селекційно-племінної роботи в підвищенні продуктивності громадського стада, актуальні питання щодо дотримання земельного законодавства, розвиток кооперативів всіх форм діяльності, умови кредитування підприємств агропромислового розвитку, адміністрування податку на додану вартість, особливості нарахування та сплати фіксованого податку.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ