Хмельницькі слідчі повернулися із зони АТО

Хмельницькі слідчі повернулися із зони АТО

24.12.14 14:26 0 693
Протягом місяця п'ятеро слідчих з Хмельницької області перебували в зоні проведення антитерористичної операції, де займалися розслідуванням вчинених на її території кримінальних правопорушень.

Усі п'ятеро — добровольці, висококласні спеціалісти з необхідними знаннями та досвідом. Двоє — із обласного управління внутрішніх справ, решта — з міськрайвідділів.

Як розповідає підполковник міліції Володимир Слободян, згодився їхати в зону АТО без вагань, адже більшість хлопців в слідчому управлінні зовсім молоді, у них маленькі діти, та й досвіду ще замало.

Разом зі старшим слідчим Павлом Кайтанюком Володимир Слободян потрапив у Дзержинський міськвідділ міліції, який наразі очолює тепер уже легендарний полковник Герман Приступа. Усі пам'ятають те, як відважно, до останнього, Герман Леонідович захищав від сепаратистів приміщення Горлівського міського управління внутрішніх справ.

Дзержинськ розташований практично на кордоні з так званою ДНР. Кожного дня місто обстрілюють ворожі війська. Але, як розповідають колеги зі слідчого управління, Герман і його команда міцно тримають оборону.

Павло Кайтанюк каже, що йому дуже допомогли знання та досвід, отримані за 7 років служби у Збройних Силах України, адже доводилося мати справу з вибухівкою та іншими реаліями війни. Із Павлом консультувалися навіть військові та бійці спецпідрозділів.

Пліч-о-пліч у зоні АТО працюють правоохоронці з різних куточків України. Зокрема, зазначає Володимир Слободян, дуже важлива співпраця із оперативниками. Нашим слідчим пощастило працювати із гарними спеціалістами з Києва на чолі з полковником міліції Ігорем Коробовим.

Місцеве населення підтримує наших військових та правоохоронців і просить не покидати їх напризволяще. Хмельницькі слідчі з великою повагою говорять про місцевих колег, які залишилися вірними присязі і професійно виконують свої обов'язки в зоні АТО.

— Ми там пробули місяць і повернулися додому, а вони вже більше півроку працюють під великим тиском, — говорить Володимир Слободян.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ