Ветерани ОВС Хмельниччини передали бійцям АТО 40 комплектів кімоно

Ветерани ОВС Хмельниччини передали бійцям АТО 40 комплектів кімоно

24.12.14 08:07 0 718
У перервах між ротаціями бійці спецпідрозділів міліції Хмельниччини активно займаються тактико-спеціальною, вогневою та фізичною підготовкою, щоб завжди бути у формі та якнайкраще виконувати поставлені завдання. Але для таких занять не завжди вистачає спеціального спорядження, тож допомога волонтерів є як ніколи доречною.

Варто сказати, що обласна організація Асоціації ветеранів УМВС України в Хмельницькій області з самого початку антитерористичної операції активно допомагає спецпідрозділам міліції, які беруть участь у бойових діях на сході країни.

Як розповів голова організації Дмитро Корнацький, тільки впродовж листопада-грудня завдяки особистим внескам ветеранів та спонсорській допомозі вдалося зібрати 73 тисячі гривень. А з початку АТО ця сума складає вже понад 250 тисяч. На зібрані гроші закуповують одяг, спецзасоби та продукти харчування для наших бійців.

Останнє, що передали ветерани своїм молодим колегам — 40 комплектів кімоно. Отримали їх від патріотів України з Німеччини.

Заступник голови Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» Геннадій Домбровський, який спільно з колегами-спортсменами розробив спеціальну програму пришвидшеної підготовки правоохоронців, які вирушають у зону АТО, говорить, що тепер бійці спецпідрозділів зможуть нарешті повноцінно тренуватися.

Заступник командира спецроти «Богдан» Леонід Чепурченко подякував волонтерам за такий подарунок, адже спортивний одяг для бійців є справді важливим, бо між ротаціями вони не відпочивають, а посилено тренуються, щоб якомога краще виконувати свої обов'язки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: новини спорту
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ