На Хмельниччині працівники ДАІ та громадські активісти подарували вихованцям школи-інтернату справжнє свято

На Хмельниччині працівники ДАІ та громадські активісти подарували вихованцям школи-інтернату справжнє свято

24.12.14 17:28 0 649
Напередодні новорічних свят працівники Державтоінспекції Хмельниччини спільно з громадською організацією «Хмельницький Авто Любительський Клуб» («ХАЛК») відвідали Соколівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей із вадами розвитку.

До села Соколівка, що в Ярмолинецькому районі, з Хмельницького вирушила колона, до якої увійшло з десяток автомобілів. Працівники ДАІ та молоді активісти зібрали діткам чимало подарунків, серед яких були іграшки, солодощі, олівці, розмальовки та ще чимало приємних і корисних дрібничок.

Дітки з нетерпінням чекали на гостей і навіть підготували для них невеличкий концерт. Члени ГО «Хмельницький Авто Любительський Клуб» подарунками також не обмежились. Майстри автомобільного слалому влаштували для вихованців закладу справжнє автошоу. Усі діти, а особливо хлопчики, були в захваті від побаченого.

Та не менш важливим, ніж подарунки, вважає начальник УДАІ УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов, є увага та душевне тепло, якого так не вистачає цим діткам.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі п'яна ...

КОМЕНТАРІ