МОН працює над параграфом про Євромайдан та події на Сході для учнів 11 класу

МОН працює над параграфом про Євромайдан та події на Сході для учнів 11 класу

24.12.14 10:31 0 704
29 грудня параграф для учнів 11-го класу та методичний посібник для вчителів про події Революції гідності та на сході країни будуть подані на розгляд комісії з історії науково-методичної ради МОН щодо надання їм грифу «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

Про це йшлося вчора, 22 грудня, під час чергової зустрічі авторського колективу за участі заступника міністра освіти і науки Павла Полянського, інформує прес-служба Міносвіти.

За словами Павла Полянського, текст додаткового параграфа для учнів буде максимально лаконічним, адже у тих місцях, де текст можна замінити на візуальні матеріали, обсяг авторського тексту буде мінімізований за рахунок фотографій, діаграм тощо. Також у параграфі розглядатимуть нові поняття та їхні тлумачення, зокрема Євромайдан, тітушки, волонтер, сотня, АТО, Асоціація з ЄС, добровольчий батальйон та інші. Водночас для вчителів готують методичний матеріал.

Матеріали будуть доступні для використання вже у січні як у паперовому, так і в електронному форматах, йдеться у повідомленні МОН.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінничина: управління ...

КОМЕНТАРІ